Известие

Collapse
No announcement yet.

една 156 се удави

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

и майстора така ми каза,ако я правим както трябва-4 биели,понеже били с различни грамажи.а какде мога да го намеря този човек н.николов?
    ALFA ROMEO-156;1.8;16v;TS;1998g
    FIAT TIPO-DGT 1.4ie

Comment

Първата тема в раздел "Продава"
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от jivko76 Покажи съобщение
        и майстора така ми каза,ако я правим както трябва-4 биели,понеже били с различни грамажи.а какде мога да го намеря този човек н.николов?

Погледни горе в "Продава " на 1-ви ред "Продава части за Алфа,Ланчия,Фиат... " .
        Много точно момче и ще ти свърши работа. Намира се в с.Драгичево /от София преди Перник/ . Има и телефони.Обади му се и... късмет !
        Last edited by krasy k; d.m.y г., 18:38.
        Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
        Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

благодаря ви мн.за помоща момчета,утри ще се свържа с човека.
          FIAT TIPO-DGT 1.4ie

Comment

щетите на алфата след водният удар са:3 криви биели едната от които е рязана с ракетка в долният край,за да излезне от цилиндъра,биелни лагери и сигменти.другата седмица се надявам да я подкарвам.а в момента положението спасява старият но предан FIAT TIPO
            FIAT TIPO-DGT 1.4ie

Comment

zdraveite i az da spodelq

zna4i ni6to im nqma na alfi4kite,ve4e karam vtorapyrvata 146 1,4 twin spark qka kola,vyv takiva lokvi sym vlizal 4e izob6to nito remuk e sviril nito voda e zasmukvala.Sega imam ot edna godina 2,4 jtd 156-samo sym nedovolen ot prednicata 4e se precakva byrzo.no v4era vuv dujda se nacepix sus pulna gaz na edin bulevard,re6ix da q izreja i se nacepix vuv golqma lokva 4ak mi sprq uskorenieto,posle ni6to.no tazi sutrin vze da se davi purvite 5 km,nemojeshe da vdigne pove4e ot 2-xilqdi oborota,no sega se opravi i vsi4ko e 6-ti nomer

Пиши на кирилица!!!
              Last edited by trustworthy; d.m.y г., 21:01.
              156 2,4jtd

Comment

здравейте мом4ета.колата вазкръсна вече,и се движи по улиците.ремонтът като на приятел и с отстъпките на 4астите,излезна 926лв.а ако трябва6е да ме прекарат като редовен клиент-1380лв.
                FIAT TIPO-DGT 1.4ie

Comment

Евала Колега!!

Пожелавам ти от тук нататък само безавариини и другия път внимавай с локвите

Ако не е тайна кажи какво смени по двигателя за тия 1000 лева..
                  Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

благодаря ти за пожеланието колега digitalundgrd.
                    ами не е тайна колега,сменил сам 4-биели на старо,4е нови много скъпи,сегменти,биелни лагери и другото ясно(гарнитури,масла,антифризи и филтри)
                    FIAT TIPO-DGT 1.4ie

Comment

В кой сервиз или гараж?
                      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

ти си от стара загора ферарист и може да го знаеш,колата я правиха в сервиза на илиян,намира се в завод сердика.голям автокомплекс е,и извършват всякаква деиност.води се автокомплекс протект.
                        FIAT TIPO-DGT 1.4ie

Comment

Айде колега да ти е честит "основния" ремонт
                          късмет колега и по полека с локвите
                          Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

благодаря голега!жив и здрав да си,и да се радваш на твоята алфичка
                            FIAT TIPO-DGT 1.4ie

Comment

Първоначално публикувано от jivko76 Покажи съобщение
                              здравейте мом4ета.колата вазкръсна вече,и се движи по улиците.ремонтът като на приятел и с отстъпките на 4астите,излезна 926лв.а ако трябва6е да ме прекарат като редовен клиент-1380лв.
                              Браво. Радостно е че не я изостави и да я разпродадеш. Много безаварийни километри ти желая.
                              Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                              sprint tropheo
                              155/1.8
                              156/2.0 Selespeed

Comment

благодаря ти fiore.няма изоставяне,мойе гол и бос да ходя,но колата ще се кара
                                FIAT TIPO-DGT 1.4ie

Comment

Working...
                                X